Modern IT har stärkt organisationen med en framgångsrik rekrytering

28 mars 2022

För ett par månader sedan lyckades vi att rekrytera Mathias Lidson. Mathias har kommit in i verksamheten på ett väldigt bra vis, och efter bara ett par månader känns det som vi har varit kollegor en lång tid, säger Toni Devleytan Försäljningschef på Modern IT. 

En av anledningarna till att det känns självklart, är att Mathias har en gedigen erfarenhet av både bransch och yrke som KAM. Redan 2006 började Mathias på Carl Lamm. Därefter har han arbetat med ett antal stora varumärken i branschen och även med eget bolag under en tid.

– Jag började ganska tidigt med att utveckla printaffären mot IT-området. I dagsläget 2022, är IT någonting helt annat än för bara några år sedan. Alla bolag, även små, behöver en partner som är så mycket mer än bara en leverantör. Därför brinner jag speciellt för den viktiga rådgivande rollen. Att vara den som det är enkelt att fråga eller prata med, utan att det ska behöva landa i en försäljning. När förtroende och relation är på plats kommer affärerna av sig själv.

Anledningen till att Mathias klev ombord på Modern IT är flera, bland annat av att det fanns många duktiga medarbetare på plats och en spännande organisation under tillväxt

– Jag tror på att erbjuda företag en paketering kring utskrifter, kommunikation och IT som bygger på enkelhet. Men att göra något lätt för kunden, kräver kompetens, resurser och erfarenhet av leverantören. Det finns här!

Med det önskar vi Mathias varmt välkommen!

Om någon därute har en fråga inom IT-området, hör då av er till Mathias för rådgivning.

Kontakt:

Mathias Lidson, KAM Modern IT

Mathias.lidson@modernitpartner.se

Toni Devleytan, Försäljningschef Modern IT

Toni.devleytan@modernitpartner.se