Support

Onlinesupport

Med möjligheten att använda online-support kan vår servicedesk hjälpa dig med komplexa lösningar genom att vi ansluter till din dator.

När vi behöver se saker från din sida

Med möjligheten att använda online-support kan vår servicedesk hjälpa dig med komplexa lösningar genom att vi ansluter till din dator och ser problemet ur ditt perspektiv.

Onlinesupporten används bara i samband med att du har kontakt med vår servicedesk.

Vår Servicedesk hjälper dig att sätta upp anslutningen i realtid. Följ bara stegen nedan.

Ladda ner TeamViewer

Ladda ner TeamViewer för Microsoft / PC

Ladda ner TeamViewer för Mac

Instruktioner

Om/När säkerhetsvarningen visas,  välj ”kör” (Utgivare: Team Viewer GMBH)

Om/När säkerhetsvarningen visas,  välj ”kör” (Utgivare: Team Viewer GMBH)

Om ni har Windows Vista/7 kan det komma en ny säkerhetsvarning ifrån User Account Control. Välj här ”Ja”(Utgivare: Team Viewer GMBH)

När du ser den gröna statusen och texten ”Klar att ansluta” är du redo!