Lyckas med det nya sättet att arbeta!

7 april 2022

Välkommen på ett frukostseminarium om hållbara lösningar för distansarbete som lever upp till arbetsgivarens arbetsmiljöansvar och medarbetarnas önskemål.

Frukostseminariet genomförs centralt i Stockholms city för personer som är intresserade av distansarbetets möjligheter och utmaningar.

Pandemin innebar att digitaliseringen av våra arbetsplatser tog stora kliv framåt om hur och var man arbetar. Arbetslivets beteenden har förändrats och kommer att bli bestående, om än i olika grad. Tydliga fördelar finns för både arbetsgivare ­
och arbetstagare.

Distansarbetet kommer att ställa nya krav på arbetsgivaren i och med att arbetsgivaransvaret följer med när arbetet flyttar hem till den anställde. Hur kan man lyckas med det nya sättet att arbeta? Vilka är utmaningarna? Och vilka lösningar finns tillgängliga? People Provide berättar ur HR-perspektivet om de stora utmaningar som ligger framåt för företag. Lanab Groups VD berättar om hur möbelföretaget Lanab tänkte när de tog fram sin ergonomiska hemarbetsplatsmöbel.

Fredrik Zetterberg från Home Office as a Service berättar hur hemarbetsplatsen kan bli en av framtidens tjänster. En ­komplett arbetsstation med nödvändig teknik hem till dig.

När var hur?

Scandic Grand Central, STHLM
Måndag 9 maj, kl 08:00-10:00
Vi bjuder på Frukost, 08:00-08:30

Våra föreläsare

Therese Ankarström
People & Development Adviser – PeopleProvide

Alexander Lowenrud
Senior HR-konsult arbetsrätt – PeopleProvide
Distansarbete, framtidens möjlighet eller oundviklighet?

Niclas Lindqvist
VD/CEO – Lanab Group
En komplett ergonomisk kontors­plats på en kubik och 14 sekunder.

Fredrik Zetterberg
Försäljningschef – Home Office as a Service
Home Office as a Service – från vision till verklighet.

Anmäl dig på prodoc.se/form/anmalan-frukost

Du kan även ladda ner inbjudan i .pdf-format